Ελλάδα|17.10.2019 12:19

Κρήτη: Πήγαν να λιντσάρουν 31χρονη που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 59χρονο

Newsroom

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στα δικαστήρια Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε για να απολογηθεί η 31χρονη μητέρα τεσσάρων μικρών παιδιών, η οποία το βράδυ της περασμένης Κυριακής φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον 59χρονο -εν διαστάσει- σύζυγό της, κοντά στο Κέντρο Αστέγων, στη Νέα Αλικαρνασσό.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη στα δικαστήρια, συγγενείς του νεκρού πρώην συζύγου της, μόλις την αντίκρυσαν, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της 31χρονης, στην οποία και επιτέθηκαν φραστικά. Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με την οικογένεια του 59χρονου να κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για προμελετημένο έγκλημα. Τα «πνεύματα» τελικά ηρέμησαν και η ίδια οδηγήθηκε στον ανακριτή για να ξεκινήσει η απολογία της.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη είχε οδηγηθεί πριν λίγα 24ωρα ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για την ανθρωποκτονία του 59χρονου. Κατόπιν, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη 17/10. 

Πηγή: neakriti.gr

ΑλικαρνασσόςδολοφονίαΚρήτη