Στην εντατική 14χρονη έπειτα από έκρηξη υγραερίου (vid)
NewsroomΔιασωληνωμένη στο Παίδων Αγία Σοφία νοσηλεύεται 14χρονη που υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου. Η 14χρονη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV μένει με την οικογένειά της σε ένα χωριό λίγο έξω από την Τρίπολη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έγινε διαρροή στο πετρογκαζ που χρησιμοποιεί η οικογένεια για μαγείρεμα, και εκδηλώθηκε φωτιά.
Είναι πιθανό το κορίτσι να θέλησε να ζεστάνει το φαγητό του μόλις γύρισε από το σχολείο. Οι γονείς του έλειπαν και οι δυο στη δουλειά, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε επιτήρηση από ενήλικα στο χώρο, για αυτό και κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά αμέσως.
Το κορίτσι μεταφέρθηκε με εκτεταμένα εγκαύματα στο νοσοκομείο της Τρίπολης. Το 55-60% του κορμιού του κοριτσιού έχει εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού. Στην Τρίπολη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αφού σταθεροποιήθηκε η κατάσταση του παιδιού, μεταφέρθηκε στο Παίδων Αγία Σοφία, όπου η κατάστασή του παραμένει σοβαρή αλλά σταθερή.
Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Οpen TV
- Δεν είναι μόνο η λειψυδρία: Οι τεράστιες ποσότητες νερού που χάνονται στην Ελλάδα από διαρροές και η μεγάλη «ανάσα» στην Αττική
- Ιστορία τρέλας στη Θεσσαλονίκη: Του ζήτησαν δύο φορές δημοτικά τέλη για ακίνητο που πούλησε πριν 14 χρόνια
- Η μάχη της Αθήνας για τους «γαλάζιους»: Γνωστά ονόματα κυνηγάνε τον σταυρό σε τρεις δύσκολες περιφέρειες
- «Ο στόχος είναι η καταστροφή»: Η εύθραυστη ισορροπία του Ισραήλ με ΗΠΑ, Ιράν και Λίβανο