Ελλάδα|20.10.2019 13:21
Θεσσαλονίκη: Άμεση λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας ζητούν κάτοικοι
NewsroomΝα γίνουν άμεσα ενέργειες για την επίλυση του θέματος της δυσοσμίας ζήτησαν την Κυριακή οι κάτοικοι του Κορδελιού που πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, έπειτα από κάλεσμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Κατοίκων Κορδελιού-Ευόσμου «Η αναπνοή είναι δικαίωμα».
Το μέλος της κίνησης, Στέλιος Δημητριάδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κάτοικοι πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαμαρτυρία και ζητούν την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα επίλυσης για το πρόβλημα της δυσοσμίας, που ταλανίζει την περιοχή.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου-Κορδελιού και ακολούθησε πορεία από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την πύλη των ΕΛΠΕ, στη Μοναστηρίου.
Διαβάστε ακόμη
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού