Χαλυβουργική: Κλείνουν την εθνική οδό οι εργαζόμενοι - Απαιτούν τα δεδουλευμένα τους
NewsroomΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν περίπου 200 εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής, οι οποίοι από τις 6:30 έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό της πύλης του εργοστασίου, ενώ έχουν προγραμματίσει συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού για τις 9:30.
Μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Χαλυβουργικής, Γιώργος Γάκης, δήλωσε:
«Περίπου 200 εργαζόμενοι παραμένουμε για τέσσερις μήνες απλήρωτοι και χωρίς να βλέπουμε κάποια λύση για την επανεκκίνηση της Χαλυβουργικής. Εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, σήμερα από τις 6:30 το πρωί, έχουμε αποκλείσει την κεντρική πύλη του εργοστασίου και στις 9:30 θα αποκλείσουμε για ένα μισάωρο το ένα ρεύμα στην Αθηνών-Κορίνθου προς Αθήνα, στο ύψος της Χαλυβουργικής».
- Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
- Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
- «Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
- Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν