Θεσσαλονίκη: Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ
NewsroomΛίγο μετά τις 20:00 ομάδα άγνωστων πέταξε πέτρες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν επιβάτες ή ο οδηγός, σπάζοντας ένα τζάμι του.
Το περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής «72», που κινούνταν από το ΙΚΕΑ με κατεύθυνση τη Νέα Μηχανιώνα λίγο μετά τα φανάρια του ξενοδοχείου Hyatt.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, μέχρι στιγμής, ενώ οι αρχές πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Πριν δύο βδομάδες ομάδα αγνώστων προσπάθησε να κάνει ξανά γυαλιά καρφιά λεωφορείο του ΟΑΣΘ πετώντας πέτρες προς αυτό.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Εγνατία στο ύψος της Καμάρας, μία μόλις στάση πριν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Μέσα στο λεωφορείο υπήρχαν επιβάτες, οι οποίοι τρόμαξαν ενώ ο οδηγός του λεωφορείου ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο παρμπρίζ και σε μια από τις πόρτες του οχήματος.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο