Ελλάδα
|
25.11.2018 22:55
Φθιώτιδα: Μπαράζ ληστειών, από αυτοκίνητο μέχρι τενεκέδες λάδι σε ένα βράδυ
NewsroomΒγήκαν παγανιά οι ληστές στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλύφας και άρπαξαν ό,τι βρήκαν στο διάβα τους, από αυτοκίνητο έως και τενεκέδες με λάδι.
Σύμφωνα με το lamiareport, πρώτα οι ληστές έκλεψαν ένα μαύρο Fiat Cinquecento, από πυλωτή σπιτιού μπαίνοντας στο χωριό, ενώ στη συνέχεια προσπάθησαν να κλέψουν και ένα αγροτικό αλλά δεν τα κατάφεραν.
Οι ληστές δεν σταμάτησαν όμως εκεί και αφού είδαν ότι δεν μπορούσαν να κλέψουν το αμάξι πήγαν στην αποθήκη του ιδιοκτήτη και έκλεψαν λάδι και άλλα πράγματα.
Η «βόλτα» για τους ληστές στη Γλύφα δεν σταμάτησε εκεί καθώς εισέβαλαν και σε άλλο σπίτι και έκλεψαν το λάδι που είχαν οι ιδιοκτήτες στην αποθήκη.
Διαβάστε ακόμη
- «Δείξαμε τη δύναμή μας στο αεροδρόμιο»: Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες της Κρήτης - Τι λένε για την «εγκληματική οργάνωση»
- Στο ΚΑΤ οδηγός λεωφορείου - Γρονθοκοπήθηκε από οδηγό ΙΧ για ένα φλας
- Η Google ξανά στο στόχαστρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής: Παραβιάζει τους κανόνες με το AI;
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο