Ελλάδα|23.10.2019 14:12
Φωτιά στο Πόρτο Ράφτη - Υπό μερικό έλεγχο, μία προσαγωγή, τρομακτικό βίντεο
NewsroomΠυροσβεστικές δυνάμεις κατόρθωσαν να αποτρέψουν τον κίνδυνο που διέτρεχε κατοικημένη περιοχή μολονότι συνεχίζουν, εκτός από τις φλόγες, να αντιμετωπίζουν και τον ισχυρό άνεμο.
Στην περιοχή επιχείρησαν έως και 80 πυροσβέστες με 31 οχήματα, δύο πεζοπόρα τμήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, καθώς και οχήματα εθελοντών πυροσβεστών. Αυτή την ώρα επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα.
Έχει πλέον αποκατασταθεί εξάλλου η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην περιοχή.
Εξάλλου, όπως αναφέρει το irafina έχει προσαχθεί μετά από υπόδειξη κατοίκων, ένας αλλοδαπός ο οποίος εκινείτο στην περιοχή με όχημα χωρίς πινακίδες.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήθελα να καθαρίσω το μπάσκετ»: Όσα υποστήριξε ο Βαγγέλης Λιόλιος στην απολογία του για τα στημένα
- Η αστραπιαία επιχείρηση για τον ιδιοκτήτη του «Χωριάτικο», οι φόβοι ότι θα φύγει στο εξωτερικό και η απάτη εκατομμυρίων
- Οι τέσσερις εκλογές που μπορεί να αλλάξουν τον κόσμο: Ο Τραμπ, ο Νετανιάχου και η μάχη με τον αυταρχισμό
- Το απλό τεστ των 60 δευτερολέπτων που μπορεί να αποκαλύψει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου