Ελλάδα|24.10.2019 19:32
Επίθεση Ρουβίκωνα σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια (vid)
NewsroomΜέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν σε συμβολαιογραφείο στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μαρίνου Αλειφέρη για το OPEN TV, τα μέλη του Ρουβίκωνα ανέβασαν το βίντεο από την επίθεση σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν φραστικά σε έναν υπάλληλο του συμβολαιογραφείου, τον οποίο κατηγόρησαν ότι προχώρησε στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας πυρόπληκτης οικογένειας στην περιοχή του Μαραθώνα.
Τα μέλη του Ρουβίκωνα ούτε πέταξαν τρικάκια ούτε προκάλεσαν φθορές στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο, στο οποίο είχαν πάει ξανά.
Διαβάστε ακόμη
- «Δεν είχα καμία αρμοδιότητα για τα κονδύλια» λέει η Άννα Στρατινάκη - Τι απαντά για την υπόθεση Παναγόπουλου
- Προκαλεί ο καταδικασμένος για φακελάκι καρδιοχειρουργός: «Έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει, είμαι ο Άγιος Παντελεήμονας»
- Ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που ανήλικος στις ΗΠΑ βάζει φωτιά σε φίλο του ενώ η παρέα τους γελάει
- Σαουδάραβας σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς: Δεν είναι ανέκδοτο, αλλά ιστορία έμπνευσης