Ελλάδα|25.10.2019 12:36
Γαλάτσι: Πήδηξε από τον πέμπτο για να αυτοκτονήσει και τον έσωσε τέντα (pics)
NewsroomΑπό θαύμα είναι ζωντανός ένας παρολίγον αυτόχειρας, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.
Ο 35χρονος άνδρας, ο οποίος μετά και το συμβάν ίσως δει με άλλο... μάτι τη ζωή, για καλή του τύχη, δεν προσγειώθηκε στο τσιμέντο, αλλά στην τέντα ενός φούρνου που βρισκόταν στο ισόγειο της πολυκατοικίας.
Το συμβάν έλαβε χώρα στις 10:00 το πρωί στην οδό Βεΐκου 50 στο Γαλάτσι. Επιτόπου έφτασε πυροσβεστική με δύο οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Αφού απεγκλώβισαν τον αυτόχειρα από την τέντα, ο οποίος διατηρούσε τις αισθήσεις του, τον μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν; Τα βασικά σημεία τριβής και το μεγάλο «αγκάθι»
- Μεγάλη γιορτή για τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ: Η λαοθάλασσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και το εντυπωσιακό drone show
- Αυτό είναι το αυτοκίνητο του πραγματογνώμονα των Τεμπών Δημήτρη Καρώνη που έκαψαν στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου
- «Κάντε τον θάνατο προαιρετικό»: Επιστημονική έρευνα 40 εκατ. δολαρίων τα βάζει με το αναπόφευκτο