Σπάνιο ντοκουμέντο βρήκαν στα σκουπίδια ρακοσυλλέκτες
NewsroomΈνα μοναδικό ντοκουμέντο έχουν από την Τετάρτη οι άνθρωποι της Βιβλιοθήκης της Βουλής. Το ντοκουμέντο αυτό βρήκαν σε κάδο απορριμμάτων στο Παγκράτι ρακοσυλλέκτες.
Πιο συγκεκριμένα, οι ρακοσυλλέκτες βρήκαν έναν δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση.
Όπως αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε στη σελίδα στο Facebook της Βιβλιοθήκης της Βουλής, «λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου.
Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος. Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής».
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο