Φωτιά σε κλαμπ στην Πανεπιστημίου - Στον χώρο βρίσκονταν 200 άτομα (pics)
Αλέξανδρος ΚαλαφάτηςΠανικός επικράτησε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε κλαμπ που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου στο Σύνταγμα, όπου ξέσπασε φωτιά την ώρα που το νυχτερινό μαγαζί ήταν γεμάτο κόσμο.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε περίπου στις 2.00 τα ξημερώματα, με τους θαμώνες να βγαίνουν πανικόβλητοι έξω πριν επεκταθούν οι φλόγες.
Όταν έφτασε στο σημείο η Πυροσβεστική οι θαμώνες και οι υπάλληλοι του κλαμπ είχαν ήδη απομακρυνθεί. Οι πυροσβέστες που μπήκαν στο φλεγόμενο χώρο ερεύνησαν για τυχόν εγκλωβισμένους αλλά δεν υπήρχε ευτυχώς κανείς. Το προσωπικό του κλαμπ αντέδρασε ψύχραιμα και διευκόλυνε την απομάκρυνση των πελατών. «Πήγαμε σήμερα και βρήκαμε την Πυροσβεστική να σβήνει φωτιά και κόσμο να κλαίει. Κρίμα», έγραψε σήμερα το πρωί χρήστης του διαδικτύου.
Στο σημείο βρέθηκαν δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι επιχείρησαν για την κατάσβεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο, μετά από περίπου μία ώρα.
Το κλαμπ όπου ξέσπασε η φωτιά βρίσκεται σε υπόγειο χώρο, τον οποίο συνήθως επισκέπτονται νέοι και νέες που είναι λάτρεις της RnB μουσικής. Οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς.
- Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
- «Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
- «Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
- Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο