Ελλάδα|27.10.2019 21:27
Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο (vid)
NewsroomΤο βράδυ του Σαββάτου καθώς και τα ξημερώματα της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο από ελεγκτές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, σε συνεργασία με στελέχη της ΕΛΑΣ.
Οι έλεγχοι έγιναν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο κέντρο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Αγγελος Μπίνης.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων έγιναν μόνο συστάσεις για την ορθή εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, σε πρώτη φάση.
Διαβάστε ακόμη
- Σχέδιο-εξπρές από τις ΗΠΑ για αποχώρηση από την Ευρώπη - Διαδικασία ετών «βλέπει» το ΝΑΤΟ
- «Τρικυμία» από την ΕΛΑΣ του Τσίπρα: Τέλος η ΚΟ της Νέας Αριστεράς με την έξοδο των «7» - Φόβος για εξαΰλωση του ΣΥΡΙΖΑ
- Πώς ο 27χρονος-«εφιάλτης» των Airbnb μετέτρεπε τα σπίτια σε «εργοτάξια» και έστηνε παγίδες με fake μισθωτήρια
- Εφιάλτης στην Ευρώπη: Εκρηκτική αύξηση 400% στην κακοποίηση παιδιών μέσω AI