Την Πέμπτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα
NewsroomΟι δύο άνδρες μαχαίρωσαν τον 27χρονο, με 7 μαχαιριές, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν όπλα και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, εάν και οι ίδιοι έχουν αρνηθεί ότι είναι μέλη της. Ωστόσο, στην δίκη που διεξάγεται για την εγκληματική οργάνωση, οι Χρήστος Στεργιόπουλος και Διονύσης Λιακόπουλος είναι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε αυτή.
Σε πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη με το δικαστήριο να δέχεται ότι η δολοφονία του άτυχου νεαρού τελέστηκε με ρατσιστικό κίνητρο. Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» είπε στην ελληνική δικαιοσύνη ο πατέρας του Λουγκμάν, ο οποίος ήρθε από το Πακιστάν για να παρακολουθήσει την δίκη για την δολοφονία του γιου του.
Στο δικαστήριο σήμερα παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ Αννέτα Καββαδία, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Ψυχογιός. Η δίκη διέκοπη για την ερχόμενη Πέμπτη.
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα