Καιρός: Βροχές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
NewsroomΣε χειμερινή διάθεση παραμένει για μία ακόμα μέρα ο καιρός. Για σήμερα Πέμπτη, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, την κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
Οι άνεμοι από το βράδυ θα ενισχυθούν στο βόρειο Αιγαίο σε βορειοανατολικούς μέχρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία πέφτει και θα φτάσει το μεσημέρι τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με σταδιακή εξασθένηση από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι μέτριας έντασης, ενώ ο υδράργυρος δεν θα δείξει πάνω από τους 17 βαθμούς.
- Ιστορικό ντοκουμέντο: Αδημοσίευτες φωτογραφίες Έλληνα ναύτη μέσα από την κορβέτα «Κριεζής» κατά την απόβαση στη Νορμανδία
- «Πήγε να σφάξει μια γυναίκα»: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Ακρόπολη
- «Πρωταγωνιστές» της φετινής ΔΕΘ ελεύθεροι επαγγελματίες και μικρομεσαίοι: Τι θα μπει στο καλάθι
- Ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας: Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατικό - Καρέ καρέ η στιγμή σε βίντεο