Ελλάδα|26.11.2018 15:23
Έως τις 7 Δεκεμβρίου η δημόσια διαβούλευση για τη βιομηχανική κάνναβη
NewsroomΣε δημόσια διαβούλευση μέχρι την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, τέθηκε το σχέδιο τροποποίησης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΚΥΑ αφορά στους όρους και τις προϋποθέσεις καλλιέργειας των ποικιλιών κάνναβης του είδους Cannabis sativa L με περιεκτικότητα σε τετραϋδροκανναβινόλη μέχρι 0,2%, για τη χορήγηση της βασικής ενίσχυσης.
Διαβάστε ακόμη
- Οργή Τραμπ για τα πρόστιμα της ΕΕ σε Google, Meta και Amazon - «Δεν είμαστε ο κουμπαράς της Ευρώπης»
- Ομαδικός βιασμός και θεσμικός εφιάλτης: «Βιάζεται η λογική μας» - Η Ελένη καταγγέλλει τη δικαστική κάλυψη στους βιαστές της
- «Σάρωσε» η κακοκαιρία: Ζημιές, 55.000 κεραυνοί και «παραλυμένα» ΜΜΜ στην Αττική - Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες
- Την πίεζε να κάνει άμβλωση ο 28χρονος που ξυλοκόπησε την έγκυο πρώην σύντροφό του στην Καλλιθέα