Ελλάδα|26.11.2018 16:31

Τι λέει ο πατέρας του ηθοποιού για το περιστατικό και τα «ταμπού» (vid)

Newsroom

Σε νέες δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή αναφέρει ότι:

  • Όταν πέρασε η πρώτη μπόρα, αποφασίσαμε να γίνουμε επιθετικοί. Είναι ανυπόστατα όλα όσα έχουν λεχθεί. Εξάντλησε την αυστηρότητά της η δικαιοσύνη χωρίς να του αναγνωρίσει το τεκμήριο της αθωότητας.
  • Οντως είχε ραντεβού, το επιβεβαίωσε ο φίλος του.
  • Δεν μου είπε τίποτα ο γιος μου όταν με πήρε από το τμήμα. Στη μητέρα του είπε ότι ένας ταξιτζής τον κατηγόρησε ότι πήγε να τον ληστέψει, κάτι τέτοιο.
  • Πήγαμε στο τμήμα Κολωνού. Δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, δεν ήξερε το παιδί, γιατί τον κατηγορούσαν και είπε πάμε να ξεμπλέξουμε με όλα αυτά.
  • Δεν ισχύουν αυτά που καταμαρτυρεί ο κατήγορος, πλην της διαδρομής.
  • Στο κελί του που βρίσκεται, παράγγειλε μια φόρμα για έναν κρατούμενο που δεν είχε να φορέσει ρούχα και για έναν άλλο που δεν είχε χάπια για την πίεση.
  • Εκείνο που τον παραξένεψε ήταν το γεγονός ότι σε όλη τη διαδρομή ο ταξιτρζής του έλεγε «φιλαράκι και φιλαράκι», ενώ στο αστυνομικό τμήμα τρελάθηκε που έλεγε αυτά τα πράγματα.

Σκηνές αλλοφροσύνης περιγράφει ο γιατρός

Σκηνές χάους περιέγραψε ο γιατρός που είχε εφημερία στο νοσοκομείο που πήγαν ταξιτζής και ηθοποιός. «Εμείς είμαστε εδώ για να περιθάλψουμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη από εξέταση κι όχι κάποιους που έρχονται σε έξαλλη κατάσταση με δονητές κι άλλα τέτοια». «Ο ταξιτζής απειλούσε. Σώστε τον επιβάτη, θα σας σκοτώσω» την ώρα που εμείς τον παρακαλούσαμε  να ηρεμήσει. Ήταν μαινόμενος και φώναζε, «τι μου κάνατε ρε αλήτες; Τι μου κάνατε όλοι σας;» είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως: «Εγώ πήρα τηλέφωνο την αστυνομία. Πριν έρθει μέσα, έχει ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, τον έχει πιάσει από τον γιακά τον ηθοποιό, τον πέταξε κάτω και του τράβηξε δύο κλωτσιές, πολύ γερές στην πλάτη». Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί «άνοιξαν το ταξί, ζήτησαν από τον συνεπιβάτη να βγει και επί 15 λεπτά δεν έβγαινε. Τον πήραν σηκωτό. Σε κατάσταση αμόκ κι αυτός δεν συνεργαζόταν. Κάτι βρήκαν οι αστυνομικοί, ο ένας το πήρε και το πέταξε γιατί του μύριζε πολύ άσχημα. Πήγα κοντά στο ταξί, ένιωσα μεγάλη δυσοσμία και τραβήχτηκα πίσω. Ήταν κατάσταση για κλάματα…»

Εν συνεχεία «βρήκαν κάποια αντικείμενα οι αστυνομικοί. Συλλαμβάνουν 10 λεπτά αργότερα τον ηθοποιό. Του λένε του ταξιτζή: Θα του κάνεις μήνυση; Όχι είμαι σε σοκ δεν θέλω τώρα» φέρεται να είπε ο οδηγός».