Ελλάδα|01.11.2019 14:13

Μέγαρα: «Δεν ξέρω τι έκανα», κατέθεσε ο σωφρονιστικός που σκότωσε τον κουνιάδο του

Newsroom

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα φέρεται, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, να αντιμετωπίζει ο δράστης της δολοφονίας στα Μέγαρα. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον 48χρονο κουνιάδο του και τραυμάτισε τη 43χρονη σύζυγό του.

«Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν θυμάμαι τι έκανα» φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, στους οποίους παραδόθηκε. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος υποστήριξε, ακόμη, στους αστυνομικούς ότι ήταν συγχυσμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να θυμηθεί πού ήταν το πιστόλι του φονικού που είχε παράνομα.

Ο 48χρονος, γιατρός στο επάγγελμα, δέχθηκε, κατά πληροφορίες, τέσσερις σφαίρες από τον δράστη, ενώ η 43χρονη γυναίκα έχει τραυματιστεί στο πόδι από μια σφαίρα και παραμένει νοσηλευόμενη στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο δράστης, σύμφωνα με όσα έρχονται στη δημοσιότητα, κατηγορούσε τον 48χρονο για τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του, η οποία ήταν αδερφή του άτυχου άνδρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα του σωφρονιστικού, η οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί μαζί του, τον χώρισε λόγω των σοβαρών ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

σωφρονιστικός υπάλληλοςέγκλημαΜέγαρα