Στρατοδικείο θα περάσει ο αλεξιπτωτιστής για το «Μακεδονία ξακουστή»
NewsroomΣτο εδώλιο του Στρατοδικείου Λάρισας θα καθίσει στις 5 Νοεμβρίου ο αλεξιπτωτιστής από τα Σφακιά Κρήτης, που είχε «ανεβάσει» βίντεο τραβηγμένο την ώρα της πτώσης, στο οποίο και τραγουδούσε το εμβατήριο «Μακεδονία ξακουστή».
Το βίντεο αυτό είχε προκαλέσει σάλο, καθώς το ΓΕΣ είχε τότε προχωρήσει σε διοικητική εξέταση για το θέμα, μια ενέργεια που πυροδότησε πλήθος σχολίων και αντιδράσεων.
Περίπου οκτώ μήνες μετά, ο αλεξιπτωτιστής, που πλέον έχει ολοκληρώσει τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού, έλαβε κλητήριο με το οποίο καλείται να κάτσει στο εδώλιο του Στρατοδικείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, στο κλητήριο αναφέρεται ότι δικάζεται για το γεγονός ότι κρατούσε κινητό και τραβούσε βίντεο, για ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας των υπολοίπων στρατιωτών και για εθνικό ζήτημα, καθώς φαίνεται στρατιωτικό υλικό και περιοχή που μπορούν να δουν άλλες χώρες.
Πηγή: flashnews.gr
- Η διστακτικότητα του Μαξίμου για τα μπλόκα, το ενδεχόμενο συνάντηση του Μητσοτάκη με αγροτοσυνδικαλιστές και η Καρυστιανού που επαναφέρει την δημιουργία κόμματος
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι «Βίοι Παράλληλοι» της Αυγής έφεραν δυσαρέσκεια σε Κουμουνδούρου και Νέα Αριστερά
- Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας από τον Ιανουάριο – Οι εξαιρέσεις και η εκπαίδευση των εργαζομένων
- Υπό πίεση η κυβέρνηση για το αγροτικό: Μπαράζ κινητοποιήσεων, μηνύματα Καραμανλή-Σαμάρα και «γαλάζια» ανησυχία στην περιφέρεια