Ελλάδα|26.11.2018 17:48

Και δεύτερος ταξιτζής καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση από τον ίδιο ηθοποιό

Newsroom

Δεν έχουν σταματημό οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού του οδηγού ταξί από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε o τηλεοπτικός σταθμός Star, ένας ακόμα οδηγός ταξί, της ίδιας εταιρείας, τον αναγνώρισε και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. 

Ο δεύτερος οδηγός φέρεται να έχει καταθέσει ότι πριν λίγο καιρό παρέλαβε τον ηθοποιό από το ίδιο σημείο και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή με τις ίδιες στάσεις όπως με τον συνάδελφό του, κατέληξαν στο αλσάκι πίσω από τη Γεωπονική Σχολή.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ, ο ηθοποιός φέρεται να έριξε στον καφέ του ταξιτζή ένα υγρό και κατόπιν να τον παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς όμως να προβαίνει σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.

Μάλιστα ο οδηγός φέρεται να κατήγγειλε το περιστατικό, όχι στην αστυνομία, αλλά στην εταιρεία, η οποία προχώρησε στη διαγραφή του ηθοποιού από τα μητρώα πελατών της πλατφόρμας. Εκείνος όμως φέρεται να έγινε και πάλι μέλος, χρησιμοποιώντας άλλα στοιχεία.

Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «είναι όλα ψέματα. Δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» και πρόσθεσε: «έχω κάποιες υποψίες γιατί μπορεί να συνέβη όλο αυτό, βάσει των κατηγοριών που μου προσάπτουν, αλλά δεν θα μιλήσω ακόμα». 

Σε νέες δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας του ηθοποιού που κατηγορείται για τον βιασμό του ταξιτζή αναφέρει ότι:

  • Όταν πέρασε η πρώτη μπόρα, αποφασίσαμε να γίνουμε επιθετικοί. Είναι ανυπόστατα όλα όσα έχουν λεχθεί. Εξάντλησε την αυστηρότητά της η δικαιοσύνη χωρίς να του αναγνωρίσει το τεκμήριο της αθωότητας.
  • Οντως είχε ραντεβού, το επιβεβαίωσε ο φίλος του.
  • Δεν μου είπε τίποτα ο γιος μου όταν με πήρε από το τμήμα. Στη μητέρα του είπε ότι ένας ταξιτζής τον κατηγόρησε ότι πήγε να τον ληστέψει, κάτι τέτοιο.
  • Πήγαμε στο τμήμα Κολωνού. Δεν πήρε 48ωρη προθεσμία, δεν ήξερε το παιδί, γιατί τον κατηγορούσαν και είπε πάμε να ξεμπλέξουμε με όλα αυτά.
  • Δεν ισχύουν αυτά που καταμαρτυρεί ο κατήγορος, πλην της διαδρομής.
  • Στο κελί του που βρίσκεται, παράγγειλε μια φόρμα για έναν κρατούμενο που δεν είχε να φορέσει ρούχα και για έναν άλλο που δεν είχε χάπια για την πίεση.
  • Εκείνο που τον παραξένεψε ήταν το γεγονός ότι σε όλη τη διαδρομή ο ταξιτρζής του έλεγε «φιλαράκι και φιλαράκι», ενώ στο αστυνομικό τμήμα τρελάθηκε που έλεγε αυτά τα πράγματα.

ταξίκαταγγελίαβιασμός ταξιτζή