Ελλάδα|05.11.2019 16:37
ΑΠΘ: Καταγγελία ότι κρέμασαν μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε τοίχο
NewsroomΓια τραμπουκισμό σε βάρος μελών της παράταξης, με αποκορύφωμα να κρεμαστεί από τοίχο φοιτητής, κατηγορεί με ανακοίνωσή της μέλη αριστερής παράταξης (ΕΑΑΚ – CONTRA LEGEM) η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια συζήτησης επί ενός ψηφίσματος στη σχολή, τα μέλη των Contra Legem ξεκίνησαν να βρίζουν και να επιτίθενται λεκτικά σε μέλη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής ΑΠΘ.
Μάλιστα, κάποιοι άσκησαν και σωματική βία σε φοιτητή-μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, τον οποίο αρχικά στρίμωξαν σε τοίχο και στη συνέχεια τον κρέμασαν από αυτόν.
Όπως αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, το μέλος της δέχθηκε βία επειδή κλήθηκε να ηρεμήσει τα μέλη των ΕΑΑΚ.
Διαβάστε ακόμη
- Κασσάνδρα Χαλκιδικής: Ο εφιάλτης της λειψυδρίας, το αλλόκοτο νυχτερινό πότισμα και οι άδειες δεξαμενές
- Axios: Ο Τραμπ σκέφτεται νέα μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν -«Δεν έχουν υποστεί αρκετό πόνο»
- Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου: Η στιγμή που ο 28χρονος βγαίνει από το γραφείο του ποινικολόγου
- Έγκλημα στη Σύρο: Από μαχαιριά στην πλάτη ο θάνατος της 42χρονης - «Πήγε να μας ληστέψει» λένε οι κατηγορούμενοι