Ελλάδα|05.11.2019 13:30
Τουλουπάκη: «H εξώδική μου δήλωση δεν συνιστά μομφή σε βάρος του Αρείου Πάγου»
Σοφία ΦασουλάκηΜε νεότερη τοποθέτησή της η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, επανέρχεται μετά τα όσα δήλωσε χθες, Δευτέρα, σχετικά με τη δημοσιοποίηση του απορρήτου εγγράφου από την Καθημερινή, σημειώνοντας ότι δεν εμπλέκει καθ' οιονδήποτε τρόπο τους αντεισαγγελείς που διενεργούν την έρευνα στον Άρειο Πάγο με την επίμαχη διαρροή.
Ειδικότερα η κ. Τουλουπάκη αναφέρει: «Προς αποφυγή σκόπιμων παρερμηνειών διευκρινίζω ότι με κανέναν τρόπο η εξώδική μου δήλωση δεν συνιστά μομφή σε βάρος του Αρείου Πάγου, τους λειτουργούς του οποίου σέβομαι και τιμώ και για τους οποίους είμαι απολύτως βέβαιη ότι ουδεμία σχέση έχουν με τη διαρροή του εμπιστευτικού εγγράφου που είδε το φως της δημοσιότητας».
Διαβάστε ακόμη
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του οπαδού του ΠΑΟΚ από οπαδό του Άρη στη Θεσσαλονίκη
- Το μήνυμα όξυνσης του πολέμου από τον Μοντζντάμπα Χαμενεϊ, η σκληρή πραγματικότητα και η παγίδευση του Τραμπ
- 130 χρόνια ιστορίας «θάφτηκαν» από τις κατολισθήσεις και την αδιαφορία - Πώς φτάσαμε στο κλείσιμο του Οδοντωτού Καλαβρύτων
- Η ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ που άδειασε τον Βορίδη και δικαίωσε τον Βάρρα, η απειλή του Σαμαρά στον Μητσοτάκη και τα προγνωστικά για τους συνέδρους του ΠΑΣΟΚ