Aνεμοστρόβιλος σαρώνει εργοστάσιο σε χωριό της Καλαμάτας (vid)
NewsroomΚάμερα ασφαλείας μιας επιχείρησης κατέγραψε το καταστροφικό πέρασμα ενός ανεμοστρόβιλου το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θουρία Μεσσηνίας.
Όπως αναφέρει το messinialive.gr, οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και δείχνουν τη σφοδρότητα του ακραίου καιρικού φαινομένου, που σκόρπισε στο πέρασμά του υλικά από το κτίριο και τις υποδομές του εργοστασίου.
Η εταιρεία Παπαδημητρίου με ανάρτηση στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξή σας. Αισθανόμαστε πολύ τυχεροί, καθώς, παρόλο που την ώρα του συμβάντος ήμασταν όλοι στο εργοστάσιο, είμαστε όλοι καλά. Οι ζημιές, ευτυχώς, είναι μόνο υλικές».
Στην ίδια ανάρτηση δίνει και το link στο οποίο υπάρχει το βίντεο λέγοντας: «Μοιραζόμαστε μαζί σας το βίντεο από τις κάμερες του εργοστασίου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλων μας για την κλιματική αλλαγή».
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου