Καλαμάτα: Ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» εργοστάσιο (vid)
NewsroomΒίντεο από τη στιγμή ο ανεμοστρόβιλος «χτύπησε» τις εγκαταστάσεις της στη Θουρία το μεσημέρι της Δευτέρας δημοσίευσε η εταιρεία “Παπαδημητρίου” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από τις εγκαταστάσεις, σύμφωνα με το eleftheriaonline μεγαλύτερη ζημιά υπέστησαν αποθηκευτικοί χώροι, ενώ καταστροφές σημειώθηκαν σε παρκαρισμένα οχήματα, που βρίσκονταν στον περιβάλλοντα χώρο του εργοστασίου.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ως τρομακτικές τις σκηνές που έζησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι κατά το πέρασμα του ανεμοστρόβιλου στην Καλαμάτα και σημείωσαν ότι από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός κάποιου ατόμου από το εργοστάσιο.
Mε σκοπό μάλιστα την ευαισθητοποίηση όλων για την κλιματική αλλαγή η εταιρεία έκανε την ακόλουθη δημοσίευση στη σελίδα της στο facebook:
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο
Πηγή: eleftheriaonline
- Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή: Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια
- Ηλεκτρονικές απάτες: Πώς έκαναν «φτερά» από την Αντιπεριφέρεια Ρεθύμνου πάνω από 150.000 ευρώ
- Πληθαίνουν τα ερωτήματα για τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο - Μυστήριο με την πορεία του ιστιοφόρου και το σημείωμα
- Συναγερμός στην Ευρώπη για τη σαλμονέλα: 306 κρούσματα στο Βέλγιο - Ανάκληση αυγών σε 8 ακόμη χώρες