Ελλάδα|08.11.2019 11:44

Green Arrow, InStyle, People και TV Εθνος στο Εθνος της Κυριακής (10/11)

Newsroom

To ΕΘΝΟΣ της Κυριακής που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου περιλαμβάνει το Green Arrow, το InStyle Νοεμβρίου, το People, ενώ και στις δύο εκδόσεις συμπεριλαμβάνεται το TV ETHNOS.

Green Arrow - Year One

Το GREEN ARROW: YEAR ONE είναι το πρώτο μέρος του καθοριστικού origin story του αγαπημένου Σμαραγδένιου Τοξότη όλων, από τη βραβευμένη ομάδα του THE LOSERS – τον συγγραφέα Andy Diggle (BATMAN, ADAM STRANGE) και τον σχεδιαστή Jock (SWAMP THING, HELLBLAZER). Απομονωμένος. Ηττημένος. Πεινασμένος. Εκδικητικός.

Ο Όλιβερ Κουίν είναι ένας επιπόλαιος πλέιμποϊ, δεν νοιάζεται για τίποτα και κανέναν – απ’ ό,τι φαίνεται ούτε για τον ίδιο του τον εαυτό. Όταν όμως προδίδεται και εγκαταλείπεται σ’ ένα απομονωμένο νησί, ανακαλύπτει ότι νοιάζεται για τη δικαιοσύνη!

Οπλισμένος μόνο με ένα αυτοσχέδιο τόξο και βέλη, ο Κουίν παλεύει να επιβιώσει στο νέο ανελέητο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα πολεμά τους βίαιους εμπόρους ναρκωτικών που είναι υπεύθυνοι για την εγκατάλειψή του.

InStyle Νοεμβρίου

Δανάη Παππά: Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις,  στις επόμενες σελίδες καταρρίπτει τη γενική ομολογία ότι η ομορφιά μονάχα ανοίγει πόρτες, εξηγώντας πώς  μια νέα γυναίκα με ισχυρή θέληση και ήθος μπορεί να κατακτήσει ό,τι πραγματικά επιθυμεί.

Μιρκέτα Βιδάλη: Η πρώτη No Thinker φωτογραφίζεται  στο InStyle και µας αποκαλύπτει το δικό της success story.

Βίκυ Παπαδοπούλου: Η ηθοποιός φωτογραφίζεται για το InStyle με τα πιο iconic κοστούμια της σεζόν και μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση, την αγάπη της για τον κινηματογράφο και τα παιδικά της όνειρα.

Γιάννης Στάνκογλου: Ο ηθοποιός αντιπαθεί τη μονοτονία. Αυτή την περίοδο τον βρίσκουμε στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, καθώς και στο σινεμά, ενώ παράλληλα βρίσκει χρόνο να μας μιλήσει για όλα αυτά.

Αναστασία Παντούση: Με βλέμμα που καθηλώνει, προσωπικότητα γεμάτη ένταση και ομορφιά ξεκάθαρα ελληνική, η πρωταγωνίστρια της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι ποζάρει στον φακό φορώντας μοναδικές δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών αλλά και τις νέες τάσεις της σεζόν.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής     

Ναταλία Γερμανού: Η παρουσιάστρια εξηγεί τον λόγο που νιώθει ενοχές για την προσωπική της ζωή, μοιράζεται άγνωστες λεπτομέρειες από το γεμάτο ιστορίες παρελθόν της  και αποκαλύπτει την εκπομπή που θα ήθελε να παρουσιάσει.

Νίκος Γαλανός: Ο ηθοποιός αναφέρεται στους λόγους που δεν δημιούργησε σοβαρές υποχρεώσεις στη ζωή του, διηγείται ιστορίες από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο και εξηγεί γιατί σηκώνεται και φεύγει από τις παρέες όταν ακούει την ατάκα "θυμάσαι τότε που...".

Πέτρος Λαγούτης: Ο ηθοποιός μοιράζεται με το People τα λάθη του παρελθόντος, ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο δεν μετανιώνει για όσα έχει βιώσει και αποκαλύπτει τι ήταν αυτό που τον έκανε να βγει από το «πηγάδι» που βρέθηκε, την περίοδο που ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Έλληνες παρουσιαστές στο Whatsapp: Μπήκαμε σε μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και βρήκαμε τις φωτογραφίες προφίλ που έχουν έντεκα τηλεοπτικά πρόσωπα. Κλικ από ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές που σίγουρα τους αντιπροσωπεύουν!

Antonio Banderas: O πρωταγωνιστής της ταινίας Pain and Glory, δυο χρόνια ύστερα από την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, εξομολογείται πώς είναι να επιβιώνεις από ένα έμφραγμα και αποκαλύπτει γιατί η πρώην σύζυγός του, Melanie Griffith, είναι η καλύτερή του φίλη.

Cameron Douglas: O γιος του Michael Douglas, Cameron περιγράφει τη ζωή του:  Από τον εθισμό στα ναρκωτικά, τον εφιάλτη της φυλακής και την απόρριψη της οικογένειάς του, στη λύτρωση.

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Η Μαρία Μπακοδήμου σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη μιλά για τη συνεργασία της με το Open και το τηλεπαιχνίδι «Ένας για όλους». Κάνει απολογισμό στην επαγγελματική της καριέρα και την προσωπική της ζωή και εξηγεί πως σε κάποια ζητήματα έχει αλλάξει πλέον ως άνθρωπος.

Το κόκκινο ποτάμι: Στιγμές ευτυχίας του Μίλτου και της Ιφιγένειας στο Παρίσι την ώρα που η οικογένειά Παυλίδη στην Τουρκία κινδυνεύει.

Άγριες Μέλισσες: Η Αμαλία Καβάλη η μοδίστρα της σειράς συστήνεται στο κοινό. + Εξελίξεις: Αγριος ξυλοδαρμός του Κωνσταντή από τον Δούκα μπροστά στον Νικηφόρο!

Συνεντεύξεις: Η Νάντια Κοντογεώργη μιλά για το ρόλο της στη «Φριτέζα» και θυμάται το «Κάτω Παρτάλι» και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξηγεί γιατί απέχει από την τηλεόραση.

Ρεπορτάζ: Η πορεία του ζεύγους Βαρθακούρη on και off camera, οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των φετινών σίριαλ και η διαφορετική επιστροφή της Ελένης Φουρέϊρα στη Eurovision.

Στην ενότητα Life συνταγές με άρωμα Ιταλίας συμβουλές για ευεξία και καλή υγεία όλο το χειμώνα και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

προσφορέςPeopleInStyleΕΘΝΟΣ της Κυριακής