Ελλάδα|28.11.2018 08:49

Επιστολή-παρέμβαση των συμφοιτητών του Γιώργου Καρκά στο ethnos.gr

Newsroom

Παρέμβαση μέσω επιστολής στο ethnos.gr από τους συμφοιτητές του Γιώργου Καρκά, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τον οδηγό ταξί και συνελήφθη το βράδυ της 13ς Νοεμβρίου.

Οι απόφοιτοι του έτους 2014 της θεατρικής σχολής Κ. Κουν, δείχνουν την συμπαράστασή τους στον Γιώργο Καρκά, κάνοντας λόγο για μη αποδεδειγμένες κατηγορίες, αλλά και για «χορό» δημοσιευμάτων με ανθρωποφαγική διάθεση από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για χάρη της τηλεθέασης.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επιστολή τους, σπιλώνεται ανεπιστρεπτί η ζωή και η αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την γενναιοδωρία του και την ευγένειά του.

Ολόκληρη η επιστολή-παρέμβαση

«Απόφοιτοι του '14

Έκπληκτοι εδώ και μερικές μέρες παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε μια υπόθεση που εμπλέκεται το όνομα του πρώην συμφοιτητή μας Γιώργου Καρκα.

Τα μέσα -κατά τη συνήθη ανθρωποφαγικη τους πρακτική- έστησαν ένα χορό δημοσιευμάτων αναπαράγοντας μανιωδώς μη αποδεδειγμένες κατηγορίες με αποτέλεσμα να σπιλώσουν ανεπιστρεπτί τη ζωή και την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου προς χάριν της τηλεθέασης.

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην φοίτηση του στο Θέατρο Τέχνης, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Γιώργος που γνωρίσαμε εμείς είναι ένας ταλαντούχος, γενναιόδωρος και πάντα ευγενικός άνθρωπος.

Συνεπής και ενεργός και πάντα έτοιμος να συνδράμει με οποιονδήποτε τρόπο στο σύνολο της τριετούς φοίτησης του. Για αυτό άλλωστε επιλέχθηκε από τη σχολή να συμμετάσχει ως ηθοποιός από το πρώτο έτος φοίτησης σε παραστάσεις. Αναμένουμε με αγωνία την εκδίκαση της υπόθεσης και πάντα με πίστη στη δικαιοσύνη».

Γιώργος Καρκάς