Ελλάδα
|
08.11.2019 21:56
Ανατροπή στα αίτια θανάτου άνδρα στο Μοναστηράκι
NewsroomΚατέληξε το μεσημέρι της Παρασκευής ο άνδρας που βρέθηκε αιμόφυρτος και αναίσθητος στην αποβάθρα του Μετρό στο Μοναστηράκι. Αρχικά, οι πληροφορίες ήθελαν τον άνδρα να έχει μαχαιρωθεί, ωστόσο οι γιατροί που τον εξέτασαν στο νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι δεν φέρει το παραμικρό τραύμα στο σώμα του.
Γι' αυτό οι γιατροί καταλήγουν ότι τα αίτια θανάτου του είναι παθολογικά και η αιμορραγία πιθανότατα οφείλεται σε ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. Ένα αίτιο που είναι αρκετά συνηθισμένο σε τοξικομανείς.
Πάντως, από την Αστυνομία συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των στοιχείων του νεκρού άντρα.
Διαβάστε ακόμη
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες