Ελλάδα|28.11.2018 12:31

Αναστολή της ποινής της καθαρίστριας - Ελεύθερη εντός της ημέρας

Newsroom

Ελεύθερη θα αφεθεί, μέχρι να λυθεί το νομικό θέμα, η 53χρονη καθαρίστρια, η οποία πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας κατέληξε σε αυτή την απόφαση, με την αιτιολογία να μην υποστεί κάποια βλάβη, καθώς βρίσκεται είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η γυναίκα αναμένεται να αποφυλακιστεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από τον Άρειο Πάγο.

Μάλιστα, ο σύζυγός της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας κάτι που το δικαστήριο αναγνωρίζει πως πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό του. Η 53χρονη αναμένεται να αποφυλακιστεί εντός της ημέρας.

Συγκλονίζει η κόρη της: Για εμάς είναι μια ηρωίδα

Να βγει κάτι καλό από αυτή την ιστορία, να έχουμε την μαμά μας σπίτι είπε η κόρη της 53χρονης.

«Eλπίζω να πάνε όλα καλά, ελπίζω η μαμά μας να έρθει στο σπίτι μας. Θέλουμε όλοι το καλύτερο» ήταν τα λόγιας της κόρης της 53χρονης καθαρίστριας λίγο πριν βγει η απόφαση.

Ερωτώμενη για την συμπαράσταση που έχει δείξει ο κόσμος η κόρη της καθαρίστριας απάντησε ότι δεν μπορεί να το πιστέψει και ευχαριστεί όλο τον κόσμο.

Όσον αφορά την ψυχολογίας της μέσα στη φυλακή είπε χαρακτηριστικά, «δεν είναι στα καλύτερά της. Είναι αδικία αυτό που έχει συμβεί. Για μας έκανε ότι έκανε, πάλεψε στη ζωή της είναι, είναι αγωνίστρια και ηρωίδα για μας».

καθαρίστρια πλαστό απολυτήριο