Ελλάδα|28.11.2018 13:29

Καθαρίστρια: «Τελείωσα το Δημοτικό, τώρα θέλω να πάω και στο Γυμνάσιο» (vid)

Newsroom

Φανερά συγκινημένη, ταλαιπωρημένη και αποφασισμένη να επιστρέψει στην αγορά εργασίας, εμφανίστηκε ενώπιον της κάμερας του «ΣΚΑΪ» η καθαρίστρια που καταδικάστηκε με 10 χρόνια φυλακή για την παραποίηση του απολυτηρίου. «Το έκανα για να μη χάσω το σπίτι μου. Φοβήθηκα ότι θα μου πάρει τα παιδιά η Πρόνοια επειδή ζούσαμε φτωχικά» επανέλαβε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ταυτόχρονα έκανε μια αναδρομή των παιδικών της χρόνων, εξηγώντας για ποιο λόγο έφτασε να κάνει την παραπόιηση του πτυχίου.

Η Δήμητρα, η οποία με την απόφαση του δικαστηρίου, είναι προσωρινά ελεύθερη, τελείωσε το Δημοτικό προτού μπει στη φυλακή, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να πάει και στο Γυμνάσιο. «Ηθελα να μάθω περισσότερα πράγματα. Το 'κανα για μένα. Θέλω να συνεχίσω και να τελειώσω και τις υπόλοιπες τάξεις», τόνισε χαρακτηριστικά. Η καθαρίστρια, η οποία έχασε τη δουλειά της, όταν έγινε γνωστή η παραποίηση του πτυχίου, συνεχίζει να μένει στον Βόλο και πλέον θα ψάξει για δουλειά.

Αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια τόνισε πως από 6 ετών μεγάλωσε στο Χατζηκυριάκειο, τόνισε πως έκανε ό,τι μπορούσε ώστε τα παιδιά της να μη ζήσουν τα δικά της παιδικά χρόνια, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο, τα κανάλια και τα ΜΜΕ για τη στήριξη που παρείχαν στην ίδια όλο αυτό το διάστημα. Ευχήθηκε παράλληλα οι δικαστές να παίρνουν αποφάσεις, λαμβάνοντας υπόψη τον ανθρώπινο παράγοντα και ζήτησε να μειωθούν οι ποινές για τέτοιου είδους αδικήματα.

Βόλοςκαθαρίστρια πλαστό απολυτήριο