Ελλάδα|28.11.2018 16:42
Δύο συλλήψεις για μεταφορά μεταναστών
Ρωμανός ΚοντογιαννίδηςΈντεκα μη νόμιμους μετανάστες μετέφεραν με όχημα δύο αλλοδαποί, ηλικίας 27 και 37 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Λαγκαδά, στο ύψος του Προφήτη.
Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του οχήματος να σταματήσει και κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η μεταφορά των μη νόμιμων μεταναστών.
Οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από την περιοχή του Έβρου και οι διακινητές επρόκειτο να τους μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη.
Διαβάστε ακόμη
- «Έχουν ιδιοτελή στόχευση»: «Θύελλα» για τις παραλίες στην Αττική που κρίθηκαν ακατάλληλες - Ποιοι και γιατί αντιδρούν
- Φονικός καύσωνας στην Ευρώπη: Σαρώνει το φαινόμενο της υδροπληξίας - 74 θάνατοι από πνιγμό στη Γαλλία, νεκρός 6χρονος στη Γερμανία
- Βορίδης: Ελπίζω ο Σαμαράς να μην κάνει νέο κόμμα - Αντιφατική η αντιπολίτευση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Nέα αμερικανική επίθεση στο Ιράν και απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης – Ιρανικά πλήγματα σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν