Σε πέντε μήνες με αναστολή καταδικάστηκε ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα
NewsroomΣε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο Γιώργος Καλαϊτζίδης που φέρεται ως ηγετικό μέλος του Ρουβίκωνα για απόπειρα παράνομης βίας.
Η κατηγορία σε βάρος του αφορά το τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, απαιτώντας εκβιαστικά, σύμφωνα με την Αστυνομία, να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί φρουροί τραυματία από τα επεισόδια, μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για απόπειρα παράνομης βίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο απ’ όπου πήρε προθεσμία για σήμερα.
Φεύγοντας ελεύθερος πριν από λίγο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, μέσω facebook , ο κατηγορούμενος ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της δίκης του αλλά και ότι την ενοχή του ζήτησε και ο εισαγγελέας της έδρας, χαρακτηρίζοντας πάντως τη δίκη του ως «παρωδία».
- Πώς μπορούν να ωφεληθούν και οι εκτός νόμου Κατσέλη δανειολήπτες μετά την απόφαση «βόμβα» του Αρείου Πάγου
- Βίντεο ντοκουμέντο από τις διαβρωμένες σωληνώσεις στη «Βιολάντα» - «Παγίδα θανάτου» το εργοστάσιο
- Έφυγε από τη ζωή ο «γκουρού» της νυχτερινής ζωής, Λάκης Ραπτάκης, σε ηλικία 79 ετών
- Βιοθησαυροφυλάκιο: Πώς η εταιρεία που «ανέστησε» τον ανταρόλυκο προσπαθεί να σώσει χιλιάδες απειλούμενα είδη