Ελλάδα|13.11.2019 10:20
Κεφαλονιά: Προβλήματα από τη «Βικτόρια» σε Νύφι και Αγία Ευφημία
NewsroomΤο Νύφι και η Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς επλήγησαν περισσότερα από την καταιγίδα «Βικτόρια», που έπληξε τα νησιά του Ιονίου, σύμφωνα με το inkefalonia.gr.
Για δεύτερη φορά τον τελευταίο μήνα, οι κάτοικοι στο Νύφι είδαν πέτρες, ξύλα και τόνους λάσπης να κλείνουν τους κεντρικούς δρόμους στο χωριό.
Στο ίδιο έργο θεατές είναι και οι κάτοικοι στο χωριό της Αγίας Ευφημίας, όπου έχουν συγκεντρωθεί τόνοι λάσπης. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε περίπου έναν μήνα που δημιουργούνται προβλήματα στη συγκεκριμένη περιοχή από την έντονη βροχόπτωση.
Διαβάστε ακόμη
- Συγκλονιστική μαρτυρία δύτη για την τραγωδία στη Χίο - «Ήταν πόλεμος, παίρναμε πτώματα από το σκάφος»
- Αφρικανική σκόνη «σκεπάζει» την Ελλάδα: Πότε θα επηρεαστεί η Αττική - Δείτε χάρτες
- Απίστευτη τραγωδία στην Ινδία: Τρεις αδελφές αυτοκτόνησαν γιατί ο πατέρας τους πήρε το κινητό τηλέφωνο
- «Ποτέ δεν είναι αργά»: Η ιστορία του 82χρονου μαραθωνοδρόμου που έχει τη φυσική κατάσταση 20χρονου