Στεγνώνουν τις δικογραφίες με το πιστολάκι στο Πρωτοδικείο Αθηνών
NewsroomΔικογραφίες και δικαστικές αποφάσεις απλώθηκαν στο πάτωμα για να στεγνώσουν καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το αρχείο του πρωτοδικείου.
Όπως μπορείτε να δείτε σχετικό ρεπορτάζ του Φάνη Καραμπατσάκη το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή του open TV «Ώρα Ελλάδος 7», οι υπάλληλοι του πρωτοδικείου αναγκάζονται σε κάθε ισχυρή βροχή να στεγνώνουν της υπόθεσης που βρίσκονται στο αρχείο με πιστολάκι.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο Θανάσης Κόκκινος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, «έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο».
Στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών στεγάζονται τα αρχεία από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, όλων των ετών μέχρι και το 2015.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων