Ελλάδα|15.11.2019 23:34

All about History, Green Arrow τεύχος Β' και People στο Εθνος της Κυριακής (17/11)

Newsroom

Το all about History έρχεται για μία ακόμα Κυριακή στο Εθνος της Κυριακής με πλούσιο περιεχόμενο σε μία πολυτελή έκδοση γεμάτη... Ιστορία!

Η λατρεία του Θορ

Πώς οι μύθοι για τον θεό των κεραυνών των Βίκινγκς ενέπνευσαν τις αξίες των πολεμιστών του βορρά.

Βεργίνα: Η ανακάλυψη του τάφου του Φιλίππου Β΄

Ένα ταξίδι λεπτό προς λεπτό στις στιγμές ανακάλυψης του αρχαιολογικού τόπου που διαμόρφωσε πολλές από τις γνώσεις μας για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο.

Τα μυστικά των πυραμίδων

Ένα οδοιπορικό στην πόλη που φιλοξενούσε τους κατασκευαστές ενός από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Η Δίκη των Έξι

Τρεις πρώην πρωθυπουργοί, δύο υπουργοί και ένας αρχιστράτηγος κατηγορήθηκαν ως υπαίτιοι της Μικρασιατικής Καταστροφής, εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες και αθωώθηκαν... 88 χρόνια αργότερα.

Μπερκ και Χερ: οι τυμβωρύχοι

Γνωρίστε τους κατά συρροή δολοφόνους που στιγμάτισαν με τη δράση τους το Εδιμβούργο των αρχών του 19ου αιώνα.

Κωσταλέξι

Το χρονικό μιας κοινωνικής και προσωπικής εξαθλίωσης που συγκλόνισε την Ελλάδα.

Οδηγός επιβίωσης σε μια μεσαιωνική πολιορκία

10 χρήσιμες συμβουλές που θα διασφαλίσουν τη ζωή ενός πολιορκούμενου σε ένα μεσαιωνικό κάστρο.

80 χρόνια Μπάτμαν

Μια ιστορική αναδρομή που ξεκινά από τη γέννηση του ήρωα μέχρι τη μετατροπή του σε τηλεοπτικό και κινηματογραφικό αστέρα.

GREEN ARROW "YEAR ONE" μέρος Β

Το GREEN ARROW: YEAR ONE είναι το 2o μέρος του καθοριστικού origin story του αγαπημένου Σμαραγδένιου Τοξότη όλων, από τη βραβευμένη ομάδα του THE LOSERS – τον συγγραφέα Andy Diggle (BATMAN, ADAM STRANGE) και τον σχεδιαστή Jock (SWAMP THING, HELLBLAZER).

Απομονωμένος. Ηττημένος. Πεινασμένος. Εκδικητικός

Ο Όλιβερ Κουίν είναι ένας επιπόλαιος πλέιμποϊ, δεν νοιάζεται για τίποτα και κανέναν – απ’ ό,τι φαίνεται ούτε για τον ίδιο του τον εαυτό. Όταν όμως προδίδεται και εγκαταλείπεται σ’ ένα απομονωμένο νησί, ανακαλύπτει ότι νοιάζεται για τη δικαιοσύνη!

Οπλισμένος μόνο με ένα αυτοσχέδιο τόξο και βέλη, ο Κουίν παλεύει να επιβιώσει στο νέο ανελέητο περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα πολεμά τους βίαιους εμπόρους ναρκωτικών που είναι υπεύθυνοι για την εγκατάλειψή του.

Στο People που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η ηθοποιός αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις δύο ανεπιτυχείς εξωσωματικές, την αποβολή, τα προβλήματα που προέκυψαν, αλλά και τον αγώνα που έδωσε μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της τον 20 μηνών γιο της.

Γιώργος Γιαννιάς: Το πρόβλημα υγείας του πατέρα του, η απόφαση να σταματήσει από το σχολείο, ο λόγος που η Ελένη Μενεγάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη προσωπική του ζωή, η άγνωστη φιλία με τον Νίνο, αλλά και η εμπλοκή του όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Fame Story.  

Γιώργος Κωνσταντίνου: Ο ηθοποιός  μοιράζεται με το People τις αναμνήσεις του, μιλά ανοικτά για τους σημερινούς ηθοποιούς ενώ δεν διστάζει να επικρίνει τους κυβερνώντες.

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Η ηθοποιός ενσαρκώνει την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, σε μια ταινία - αφιέρωμα στη ζωή και την πορεία της μεγάλης Ελληνίδας στιχουργού, που βγαίνει τον Δεκέμβρη στους κινηματογράφους. Η σεναριογράφος μοιράζεται με το People όλες τις λεπτομέρειες.

Dj Pitsi: Ο 28χρονος Dj Pitsi της εκπομπής «Ελένη», κατά κόσμον Νίκος Πατσιαρίκας, εξηγεί τον λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στα μέσα της σεζόν, ενώ περιγράφει την καρμική συνάντηση που είχε με την Ελένη Μενεγάκη στους διαδρόμους του Alpha.

Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Ύστερα από μια ιδιαίτερα πιεσμένη περίοδο για τη Meghan Markle, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Που θα βρεθεί το πριγκιπικό ζεύγος μέσα στις επόμενες εβδομάδες;

Στο TV ΕΘΝΟΣ που κυκλοφορεί με το Εθνος της Κυριακής

Η Μαρία Κίτσου μιλά για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Ελένης» στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες», τις εξελίξεις που έρχονται στο σίριαλ, κάνει τον απολογισμό στην μέχρι σήμερα επαγγελματική της πορεία και εξηγεί πως διαχειρίζεται τη δημοσιότητα.

Εξελίξεις στις «Μέλισσες»: Απόπειρα δολοφονίας του Μιλτιάδη μετά την προσπάθεια της Βιολέτας να δώσει τέλος στη ζωή της. Τι θα κάνει η Ανέτ όταν ανακαλύψει την πλαστογραφία που έκανε ο Δούκας στην διαθήκη του πατέρα τους.

Δήμητρα Σιγάλα: Η ηθοποιός μιλά για το ρόλο της στο «Κόκκινο Ποτάμι» και την συνεργασία της με τον Μανούσο Μανουσάκη. Εξελίξεις στο «Κόκκινο Ποτάμι»: Θερμό επεισόδιο με τους Τούρκους στο γάμο Θέμη – Βασιλικής στα προσεχώς της σειράς

Ρεπορτάζ: Η αλήθεια για το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μετά τον σχολιασμό της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη και οι αλλαγές που έρχονται στο νέο κύκλο του Master Chef.

Προσεχώς: Ο Οδυσσέας ψάχνει την αλήθεια για τον πατέρα του στις «8 λέξεις», η Μαρίνα ένα βήμα πριν συναντήσει την Κάτια στη «Γυναίκα χωρίς όνομα».

GNTM: Η είσοδος της Ειρήνης Καζαριάν, τρεις επιστροφές στο σπίτι του ριάλιτι μόδας και η νέα δύσκολη δοκιμασία για τα μοντέλα.

Στην ενότητα Life πρωτότυπες ιδέες για να αλλάξετε τις κουρτίνες στο σπίτι, νόστιμες συνταγές από την ισπανική κουζίνα και οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

TV ΈθνοςπροσφορέςΕΘΝΟΣ της ΚυριακήςPeopleall about History