Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση αντιεξουσιαστών στο κλαμπ που είχε σκύλους σε κλουβιά
NewsroomΠαρέμβαση με σπρέι και τρικάκια στο κλαμπ που είχε τοποθετήσει σκυλιά εντός συρμάτινων κλουβιών στην είσοδο του μαγαζιού, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές.
«Κανένα ζώο σε κλουβί», έγραψαν στην είσοδο του καταστήματος σύμφωνα με την ανάρτηση που έκαναν σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Παράλληλα, πραγματοποίησαν παρεμβάσεις και σε άλλα καταστήματα στο κέντρο της πόλης , που σύμφωνα με τους ίδιους, είναι «χορηγοί γνωστού τηλεσκουπιδιού, που παρέχει θέαμα χρησιμοποιώντας ζώα».
«Έχουμε να πούμε σε κάθε Nhaos και κάθε τηλεοπτικό σκουπίδι, πως θα μας βρίσκουν πάντα μπροστά τους. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Η ανοχή είναι μηδενική. Τα ζώα δεν δεν είναι ούτε εκθέματα ούτε εμπορεύματα, δεν υπάρχουν για να εξυπηρετούν κανέναν ανθρώπινο σκοπό, πόσο μάλλον να πλαισιώνουν τη διασκέδαση του κάθε μικροαστού και να γεμίσουν την τσέπη του εκάστοτε επιχειρηματία», αναφέρουν στη σχετική δημοσιοποίηση της παρέμβασης που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
- Παγκόσμια ανησυχία για την εκεχειρία στο Ιράν: Εικόνες καταστροφής στον Λίβανο - Ο Νετανιάχου θα συνεχίσει να βομβαρδίζει
- Υπερτριπλασιάστηκαν τα αποθέματα νερού στον Μόρνο - Από τον απόλυτο συναγερμό, στην «ανάσα»
- Μέγα γκάφα του CNN: «Πέθανε» τον Μάικλ Τζ. Φοξ - Πώς αντέδρασε ο διάσημος ηθοποιός
- Γιατί η επιστροφή του Artemis ΙΙ στη Γη κρύβει κινδύνους; Οι 3.000°C και οι ακραίες ταχύτητες