Ελλάδα|16.11.2019 10:50
Πολυτεχνείο: Ένταση στο ΑΠΘ - Φοιτητές κατέστρεψαν το στεφάνι του ΣΥΡΙΖΑ (vid)
NewsroomΈνταση επικράτησε νωρίς το Σάββατο το πρωί στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φοιτητές είχαν αποκλείσει την είσοδο της Σχολής, και δεν επέτρεψαν σε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ να περάσει και να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο της Πολυτεχνικής Σχολής.
Οι τόνοι ανέβηκαν και σύμφωνα με το thestival, υπήρξαν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ των ατόμων.
Όταν τελικά τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατάφεραν να καταθέσουν το στεφάνι, οι φοιτητές το πήραν και το κατέστρεψαν.
Διαβάστε ακόμη
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων