Πολυτεχνείο 2019: Τραυματίστηκε 20χρονη στα Εξάρχεια
NewsroomΜετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο, υπήρξαν επεισόδια στην περιοχή των Εξαρχείων όπου εκεί βρισκόντουσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το πρωί της Κυριακής (17/11).
Από την ένταση που δημιουργήθηκε στην πλατεία Εξαρχείων, υπήρξε και ο τραυματισμός μίας γυναίκας. Σύμφωνα με την ίδια τραυματίστηκε μετά την επιχείρηση των ΜΑΤ στην πλατεία των Εξαρχείων.
«Έτσι όπως καθόμουν με κάτι παιδιά, φωνάζουν έρχονται οι μπάτσοι. Εγώ κάνω στην άκρη, δεν ήξερα τι να κάνω και με στριμώχνουν σε μια γωνία. Με βαράνε με τα γκλομπ, με τις ασπίδες, με κλωτσάνε. Τους λέω βοήθεια παιδιά τρέχει αίμα. Συνεχίσανε… Και μετά συνεχίσανε προς τα πάνω. Πετιόταν αίμα παντού και με βοήθησαν κάτι παιδιά να γλιτώσω».
Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Η 20χρονη γυναίκα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες μέσα στο ασθενοφόρο για τα τραύματά της στο κεφάλι.
Πολυτεχνείο - Live: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις στα Εξάρχεια
- Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
- Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
- Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους