Ελλάδα|18.11.2019 10:28
Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε στις προστατευτικές μπάρες
NewsroomΈνας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στον κόμβο της Σταλίδας στον Βόρειο Οδικό 'Αξονα Κρήτης.
Το αυτοκίνητο στο οποίος επέβαιναν οι δυο άνδρες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας, έπεσε με ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, ενώ άμεσα έσπευσε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον ένα άνδρα νεκρό και τραυματισμένο τον δεύτερο, τον οποίο μετέφερε στο νοσοκομείο.
Διαβάστε ακόμη
- Το πιο επικίνδυνο ξενοδοχείο του κόσμου: Τουρίστες μένουν αποκλεισμένοι πάνω από νερά με καρχαρίες
- Έσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!
- Φονική φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα μέσα σε σπίτι - Εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρού
- Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το κτίριο «έγερνε»