Ελλάδα|19.11.2019 20:26

Κατερίνη: Βουβός θρήνος στις κηδείες μητέρας και κόρης (vid)

Newsroom

Βουβός ο θρήνος στις κηδείες μητέρας και κόρης στην Κατερίνη, οι οποίες έγιναν την Τρίτη 19 Νοεμβρίου. Μητέρα και κόρη οδηγήθηκαν στην τελευταία τους κατοικία με τη συνοδεία εκατοντάδων συγγενών και φίλων.

Ο επίλογος της εξαφάνισης της 17χρονης και της μητέρας της, οι οποίες είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη από τις 8 Νοεμβρίου, γράφτηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου καθώς βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας.

Τραγικές φιγούρες ο πατέρας της δεκαεφτάχρονης, οι αδερφές της και η γιαγιά της, η οποία δεν άντεξε και κατέρρευσε. Ανάμεσα στο συντετριμμένο πλήθος και οι συμμαθητές της 17χρονης, που άφησαν το σχολείο για να την αποχαιρετήσουν και να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της. 

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει δοθεί απάντηση για το αν οι δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα και δεν έχει αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς η 45χρονη είχε υπονοήσει κάτι τέτοιο σε συζητήσεις με συγγενείς της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV, την Τετάρτη 20/11 θα ανασυρθεί από τη χαράδρα βάθους 120 μέτρων το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη, προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό πραγματογνώμονα.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ του Open TV:

Κατερίνηεξαφάνιση