Βόρεια Εύβοια: Πτώμα άνδρα βρέθηκε στην παραλία των Γιάλτρων
NewsroomΗ σορός άνδρα βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (22/11) στην παραλία των Γιάλτρων στη Βόρεια Εύβοια, από στελέχη του Λιμεναρχείου Αιδηψού.
Η ταυτοποίησή του πτώματος αναμένεται ωστόσο να γίνει σήμερα, ενώ θα ακολουθήσει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου, καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν αυτός προήλθε από τυχαία πτώση στη θάλασσα ή από κάποιο παθολογικό αίτιο.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η υπόθεση ίσως να σχετίζεται με την εξαφάνιση του 75χρονου ψαρά από την Αταλάντη, ο οποίος χάθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/11).
Θυμίζουμε ότι στο τριήμερο των ερευνών που προηγήθηκε, διενεργήθηκαν εκτεταμένες έρευνες από σκάφη και περιπολικά κατά μήκος όλου του Βόρειου Ευβοϊκού ενώ υπήρξε και υποστήριξη από εναέρια μέσα και συγκεκριμένα από ελικόπτερα Super Puma του Πολεμικού Ναυτικού.
- «Φορτώνουμε τα πλοία με πυρομαχικά»: Οι απειλές του Τραμπ στο παρά πέντε των διαπραγματεύσεων και οι δύο όροι του Ιράν
- Σοκαριστικός θάνατος για 12χρονο: Τον ρούφηξε φίλτρο από τζακούζι ενώ ήταν σε διακοπές με τους γονείς του
- Το τελευταίο «αντίο» στον Μιρτσέα Λουτσέσκου: Με στρατιωτικές τιμές η εξόδιος ακολουθία - Συγκλόνισε ο επικήδειος του Ραζβάν
- «Έμοιαζε με βρώμικο παγόβουνο»: Το μυστικό νησί στην «επικίνδυνη ζώνη» της Ανταρκτικής - Πώς ανακαλύφθηκε τυχαία