Ελλάδα|23.11.2019 11:17
Νέα εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα στον Άγιο Στέφανο
NewsroomΑκόμη μια εισβολή με αυτοκίνητο σε κατάστημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, αυτή τη φορά σε καθαριστήριο στην οδό Αγίου Δημητρίου, στον Άγιο Στέφανο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε όχημα έπεσαν με ταχύτητα στην βιτρίνα του καταστήματος και αφού την έσπασαν αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που υπήρχε στο ταμείο.
Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Διαβάστε ακόμη
- «Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
- Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
- Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
- Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα