Ελλάδα|24.11.2019 16:39

Βαγγέλης Σταθόπουλος: Δεν ήξερα την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Newsroom

Διαδικτυακή συνέντευξη παραχώρησε ο προφυλακισμένος και πρώην μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» Βαγγέλης Σταθόπουλος, στην οποία αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με την οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», δηλώνοντας μάλιστα πλήρη άγνοια για την ύπαρξή της. 

Μιλώντας στο Omniatv, ο Σταθόπουλος τονίζει πως μετά την αποφυλάκισή του ασχολείτο με τις πολεμικές τέχνες και πως ζούσε μια ήρεμη ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως είναι ενεργό μέλος σε μια πολιτική οργάνωση αντιεξουσιαστικού χώρου, αλλά τίποτα παραπάνω. «Έμεινα μ@λ@κ@ς», δηλώνει χαρακτηριστικά για τη στιγμή που άκουσε για την ύπαρξη της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα». 

Όσον αφορά στον τραυματισμό του Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος αναζητείται και πρόσφατα «εμφανίστηκε» με κείμενό του σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως εξηγεί, τυχαία εκείνη την ημέρα κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ήταν τραυματισμένος και πήγε μόνο για να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. «Θα το έκανα για κάθε σύντροφο του χώρου», είπε ο Βαγγέλης Σταθόπουλος, επισημαίνοντας πως μετά από εκείνη τη φορά δεν τον ξαναείδε. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη ληστεία στον Χολαργό, τονίζοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το περιστατικό. 

Επαναστατική ΑυτοάμυναΒαγγέλης Σταθόπουλος