Αθηνών-Κορίνθου: Σε δύο ώρες ανοίγει το ρεύμα προς Αθήνα - Ουρές χιλιομέτρων
NewsroomΜιλώντας στο Open TV ο συγκοινωνιολόγος της Ολυμπίας Οδού, Γιάννης Χανδάνος τόνισε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων από Κόρινθο προς Αθήνα αναμένεται να αποκατασταθεί μέσα στις επόμενες δύο ώρες.
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ρεύμα προς Αθήνα στο 61ο και 62ο χιλιόμετρο, ενώ στο ρεύμα προς Πάτρα, η κατάσταση του δρόμου είναι τραγική, καθώς έχουν έρθει φερτά υλικά και πολλά νερά, λόγω της καλοκαιρινής πυρκαγιάς στα Γεράνια Ορη, για περισσότερα από 6-7 χιλιόμετρα.
Ως εκ τούτου, η πλήρης αποκατάσταση του οδικού δικτύου θα αργήσει πολύ. Οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Κόρινθο έχουν σχηματίσει ουρές χιλιομέτρων κι έχουν εγκλωβιστεί στην Εθνική Οδό, ενώ όπως όλα δείχνουν θα μείνουν εκεί για ώρες, μέχρι να εκπονηθεί σχέδιο... διαφυγής.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ολυμπίας Οδού, όταν καθαριστεί ο δρόμος στο ρεύμα προς Αθήνα, για να υπάρξει ροή και προς Κόρινθο και Πάτρα θα δοθεί μία λωρίδα κυκλοφορίας από το αντίθετο ρεύμα, καθώς στο ρεύμα προς Πάτρα, θα χρειαστούν ακόμη πολλές ώρες για να δοθεί στους οδηγούς.
- Τι αναφέρει η δικογραφία σε βάρος των γιατρών για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Οι 4 αντιφάσεις και το κρίσιμο στοιχείο
- Στα χαρακώματα κυβέρνηση και αντιπολίτευση για την οικονομία - Τι πυροδοτεί την σφοδρή σύγκρουση
- Η κλιματική αδικία πίσω από την καταστροφή στο Νεπάλ - «Περιμένουμε την επόμενη ωρολογιακή βόμβα»
- Προκαλεί... ανακατωσούρα: Αεροσυνοδός αποκαλύπτει γιατί δεν πρέπει ποτέ να ακουμπάτε φαγητό στα τραπεζάκια των αεροπλάνων