Ελλάδα|25.11.2019 10:17
ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ: 48ωρες απεργίες από τα μεσάνυχτα!
NewsroomΑπό το βράδυ της Τρίτης θα ξεκινήσουν οι 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που κήρυξε η ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ. Παράλληλα, η απεργία στα ορυχεία θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 11:00 το βράδυ.
Επίσης, σήμερα Δευτέρα (25 Νοεμβρίου 2019), η ΓΕΝΟΠ αποφάσισε στάση εργασίας από τις 12:00 μέχρι τις 15:00 για τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 για τα ορυχεία και τους σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας.
Όπως έγινε γνωστό, οι στάσεις εργασίας πραγματοποιούνται ώστε οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια πού θα γίνουν σήμερα στις 12:00 στη Μεγαλόπολη και στις 17:00 στην Πτολεμαΐδα.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Τραμπ έκανε πράξη τις απειλές: Σε ποιες ευρωπαϊκές χώρες επιβάλλει έξτρα δασμούς λόγω Γροιλανδίας
- «Φοβόμασταν μην τουφεκίσει ο ένας τον άλλον» - Οι νέες μαρτυρίες για την άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία
- Σοκαριστικό βίντεο από Λάρνακα: Έβγαλαν τσεκούρια και όπλα δίπλα από την Αστυνομική Διεύθυνση
- Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Α’ Ημιτελικού της Ελλάδας