Ελλάδα|29.11.2018 17:27

Αντιδράσεις από στελέχη της παράταξης Μπουτάρη για την επιλογή της Νοτοπούλου

Τίμος Φακαλής

Πριν καλά καλά ανακοινωθεί η υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης εκδηλώθηκαν οι πρώτες αντιδράσεις από κορυφαία στελέχη της δημοτικής ομάδας του Γιάννη Μπουτάρη. 

«Η ευρεία συμπαράταξη πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, που θα συνέχιζε την ανοιχτή και εξωστρεφή πολιτική του Μπουτάρη, πάει κατά διαόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και αναπληρωτής δημάρχου Νίκος Φωτίου από το Ναιρόμπι της Κένυας όπου βρίσκεται σε αποστολή του δήμου.

«Διαβάζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει μάλλον σε κομματική υποψηφιότητα για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Αν συμβεί αυτό, και ακολουθήσει και το ΚΙΝΑΛ με παρόμοια απόφαση, ο κίνδυνος της παλινόρθωσης είναι πλέον χειροπιαστός. Η ευρεία συμπαράταξη πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων, που θα συνέχιζε την ανοιχτή και εξωστρεφή πολιτική του Μπουτάρη, πάει κατά διαόλου! Ας σκεφτούν καλά οι κομματικές ηγεσίες τις ευθύνες τους για τις συνέπειες των επιλογών τους κι ας δώσουν χρόνο σε διαβουλεύσεις που θα καταλήξουν σύντομα σε προγραμματικές συγκλίσεις και σε πρόσωπο κοινής αποδοχής» κατέληξε.

Δυσάρεστη έκπληξη χαρακτήρισε την ανάρτηση του Νίκου Φωτίου η επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη Ρία Καλφακάκου μιλώντας στο ethnos.gr     

δήμος ΘεσσαλονίκηςΚατερίνα Νοτοπούλου