Ελλάδα|25.11.2019 15:52

Μαρτυρία οδηγού από την Αθηνών-Κορίνθου: Είμαστε ακινητοποιημένοι, δεν έχει παραδοθεί ο δρόμος

Newsroom

Μία οδηγός που κινείται στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα καταγγέλλει στο ethnos.gr ότι «δεν κινείται τίποτα. Λένε ψέμματα, δεν έχει ανοίξει ο δρόμος. Μια απόσταση από τα διόδια της Κορίνθου μέχρι τα διυλιστήρια, όπου υπό κανονικές συνθήκες μπορεί κανείς να τη διανύσει μέσα σε 10 λεπτά, την έχουμε κάνει σε μία ώρα και 20 λεπτά. Στο άλλο ρεύμα, προς Κόρινθο, δεν κινείται τίποτα. Από το πρωί λένε ότι έχει ανοίξει ο δρόμος κι ότι καθαρίζουν. Τι κάνουν;» λέει αγανακτισμένη η οδηγός και κάνει έκκληση στους αρμόδιους.

«Να πουν στον κόσμο να μην βγαίνει στο δρόμο. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πεθάνουν στο δρόμο. Ούτε τουαλέτα δεν μπορούμε να πάμε. Ζούμε τριτοκοσμικές συνθήκες» τονίζει.

Σύμφωνα πάντως με την επίσημη ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό, που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο κομμάτι της Εθνικής Οδού «αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα- Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας (Χ.Θ. 53+800 - 62+000) από τις γειτνιάζουσες στον αυτοκινητόδρομο καμένες πλαγιές των Γερανείων».

κίνησηΓηρυόνηςΟλυμπία ΟδόςΕθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου