Ελλάδα|26.11.2019 08:18

Ο Γηρυόνης «σφυροκοπά» την Ρόδο - Πλημμύρισαν δρόμοι (pics)

Newsroom

Μία ακόμη τραγωδία γράφτηκε από την κακοκαιρία Γηρυόνης, στη Ρόδο αυτή τη φορά όπου 75χρονη ΑΜΕΑ βρέθηκε νεκρή στο πλημμυρισμένο σπίτι της.  Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», η άτυχη γυναίκα ήταν μόνη της εκείνη την ώρα στο σπίτι. Η σφοδρή κακοκαιρία που μετέτρεψε τους δρόμους σε χειμάρρους  ήταν η αιτία που το σπίτι της άρχισε να γεμίζει με νερά. Η ίδια  δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια.

Στο σημείο κλήθηκαν και έφθασαν διασώστες του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν στη ζωή την άτυχη ηλικιωμένη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Πλημμύρες σε σπίτια και μαγαζιά

Με σφοδρότητα το κύμα κακοκαιρίας χτυπά το νησί της Ρόδου έχοντας προκαλέσει εκτεταμένες πλημμύρες και πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο του νησιού. Οι δρόμοι στην πόλη αλλά και τα χωριά  έχουν μετατραπεί σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ διακοπές του ρεύματος και υπερχειλήσεις ποταμιών σε Αρχίπολη, Λάρδο  Ιαλυσό, Απολακκιά, Άγιο Ισίδωρο, Μανδρικό και έχουν προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους.προκαλέσει ανησυχία σε αρκετούς κατοίκους.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η rodiaki.gr η κατάσταση είναι δύσκολη και οι αρμόδιες υπηρεσίες συνιστούν εξαιρετική προσοχή σε όλους όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο εντός ή εκτός της πόλης της Ρόδου.

ΓηρυόνηςΡόδοςκακοκαιρία