Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναστέλλει τη 48ωρη απεργία
NewsroomΜετά την ψήφιση του ν/σ του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (κατά πλειοψηφία με 153 ΝΑΙ και 131 ΟΧΙ), το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή των 48ωρων απεργιακών κινητοποιήσεων. Επίσης, όπως αναφέρεται σχετικά, οι συνδικαλιστές θα συνεχίσουν τις κινητοποίησεις στο απώτερο μέλλον:
«Συνάδελφισσες, συνάδελφοι
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θα συνεχίσει τον αγώνα απέναντι στις πολιτικές που ανατρέπουν τα εργατικά δικαιώματα και καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις αλλά και ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων.
Ο αγώνας μας θα έχει διάρκεια, θα είναι μακροχρόνιος απέναντι στα σχέδια της κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ, γιατί το εργατικό κίνημα στον Όμιλο ΔΕΗ υποστηρίζει με συνέπεια τον κεντρικό και αποφασιστικό ρόλο των δημόσιων επιχειρήσεων, όπως η ΔΕΗ, στην ανάκαμψη της χώρας μετά τη δεκαετή οικονομική κρίση».
- Απάτη 2 εκατ. στον ΟΠΕΚΑ: Πώς προϊστάμενοι ενέκριναν αιτήσεις «εκτός σειράς» - Στο πειθαρχικό οι εμπλεκόμενοι
- Ναυαγεί ο διάλογος για τα ταξί: Στα άκρα η σύγκρουση με το υπουργείο - Ανοιχτό το ενδεχόμενο απεργίας διαρκείας
- Χρήστος Μαυρίκης: Φωτογραφία ντοκουμέντο με το όπλο στο χέρι - «Αν δεν φύγετε τώρα, θα σας σκοτώσω»
- Επίσημη έρευνα στο ράντσο-«κολαστήριο» του Έπσταϊν μετά από ενδείξεις για θαμμένα πτώματα θυμάτων