Ελλάδα|29.11.2019 17:48

Δήμος Πειραιά: Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου

Newsroom

Τη μαγεία των Χριστουγέννων θα φέρει και πάλι ο Δήμος Πειραιά μέσα από τις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει φέτος, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους, από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου 2020. Η έναρξη του φετινού εορταστικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο της πόλης, Γιάννη Μώραλη, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Χριστουγεννιάτικα πάρκα για μικρούς και μεγάλους, θεατρικά δρώμενα, συναυλίες, κοινωνικές δράσεις, μουσικοχορευτικές δραστηριότητες και πολλά άλλες εκδηλώσεις θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος τις γιορτές των Χριστουγέννων, οι δημότες του Πειραιά και οι επισκέπτες της πόλης.

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικού δέντρου»

Προαύλιο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά / 19:30

Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών Δήμου Πειραιά

Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά

Χορωδία Εκπαιδευτηρίων Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

«Christmas street party»

2ας Μεραρχίας, Τρούμπα / 21:00

Εορταστικό Christmas street party με τα τραγούδια του Κώστα Μπίγαλη, τους REC και στα decks τη ραδιοφωνική παραγωγό Ράνια Κωστάκη.

Aπό ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ έως ΤΡΙΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

«Χριστουγεννιάτικα πάρκα για παιδιά»

Πλατεία Κοραή, Πλατεία Κανάρη, Πλατεία Πηγάδας / 10:00 - 21:00

Οι μικροί φίλοι θα ζήσουν όμορφες στιγμές με πολλές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Κανάρη και στην πλατεία Πηγάδας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με μια πληθώρα χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών, όπως παιδότοπος, τραμπολίνο, carouzel, τρενάκι, πίστα με συγκρουόμενα, φουσκωτά παιχνίδια, ανυψωτικό αεροπλανάκι, όλα με συμβολικό αντίτιμο.

Μικροί και μεγάλοι θα ψυχαγωγηθούν με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων το οποίο περιλαμβάνει happenings, events, θεατρικά δρώμενα, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις, ενώ ο 'Αγιος Βασίλης θα υποδέχεται τους μικρούς μας φίλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

«Στολίζουμε το δέντρο των ευχών»

Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά / 18:00

Δράση για παιδιά νηπιαγωγείου από το τμήμα Δημοτικής Πινακοθήκης σε συνεργασία με το 6ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. (Περιφερειακό Κέντρο Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού). Περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

χριστουγεννιάτικες εκδηλώσειςΔήμος Πειραιά