Ελλάδα|02.12.2019 00:23

Διχάζουν ο δάσκαλος-λοχαγός και οι μαθητές-στρατιωτάκια (vid)

Newsroom

Τα στρατιωτικά παραγγέλματα δασκάλου σε μαθητές δημοτικού από την Κρήτη κατά τη διάρκεια εκδρομής στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.  Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται για το κατά πόσο υπερβαίνουν το εκπαιδευτικό πλαίσιο. O γυμναστής από το Ηράκλειο συνόδευε τους μαθητές δημοτικού σχολείου στην εκπαιδευτική εκδρομή και πρώτη τους στάση ήταν η πλατεία Συντάγματος και η αλλαγή φρουράς των ευζώνων.

Με απόλυτη πειθαρχία οι μαθητές υπακούν στα παραγγέλματα του, στέκονται με σεβασμό μπροστά στους Ευζώνους και τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο. Το βίντεο ανέβασε στα social media μία μητέρα και ακολούθησαν εκατοντάδες σχόλια για το ήθος και την ακεραιότητα του γυμναστή, η καταγωγή του οποίου είναι από το χωριό Πλώρα. Ο ίδιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Μοίρες.

Το βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κυρία Katerina Maravgaki και δεν έλειψαν πολλοί που θεωρούν ότι η στάση του ήταν υπερβολική και ότι ο μιλιταριστικός τρόπος δεν είναι ο ενδεδειγμένος για να παιδεύσεις μαθητές αυτής της ηλικίας.

Άγνωστος Στρατιώτης