Ελλάδα|30.11.2018 10:05
Υπόθεση Γιακουμάκη: Καλούνται σε απολογία οι επτά Κρητικοί
NewsroomΈρχονται εξελίξεις στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς από την Παρασκευή καλούνται σε απολογία ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών Αρχών των Ιωαννίνων οι επτά Κρητικοί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι προέβαιναν σε ακραίες συμπεριφορές κατά του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής.
Οι Κρητικοί αντιμετωπίζουν κατηγορίες για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και άσκηση παράνομης βίας. Αυτό το ποινικό σκέλος της υπόθεσης δεν σχετίζεται με την κύρια υπόθεση της ανθρωποκτονίας, όπου ως γνωστόν η κατηγορία δεν έχει προσωποποιηθεί.
Διαβάστε ακόμη
- Master plan 25 δισ. δολαρίων για τη «Νέα Γάζα» από τις ΗΠΑ: Από τους φουτουριστικούς ουρανοξύστες μέχρι τις τουριστικές ζώνες
- ΕΟΠΥΥ: Συνεχίζονται τα «κουρέματα» σε ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικές εξετάσεις και αναλώσιμα
- Χανιά: Γέμισε με αφρούς η θάλασσα στην Παλαιόχωρα - Πού οφείλεται το εντυπωσιακό φαινόμενο
- Νεαρή με 13 εντάλματα σύλληψης αναζητείται στην Κύπρο ενώ ανεβάζει στα social media- «Δεν κρύβομαι»